VM Pro Team

VLOERBEKLEDING

VM Pro Team denkt met u mee en plaatst verschillende soorten vloerbekleding van parket en laminaat tot vast tapijt en trendy linoleum. Onze onderhoudstips zijn gratis

Trendy of onderhoudsvriendelijke vloerbekleding

Bij het betreden van een woning, appartement, kantoorruimte, handelszaak of openbaar gebouw springt de vloerbekleding meteen in het oog. VM Pro Team schenkt uw nieuwe vloer de aandacht die het verdient. We denken met u mee en kiezen een vloer die bij u past: parket, laminaat, linoleum, LVT tegels, vast tapijt of losse tapijten op maat.  

VM Pro Team plaatst vloerbekleding voor nieuwbouw en renovatieprojecten, voor particulieren en professionelen in de regio Brussel-Leuven-Mechelen.

Houdt u van exclusief of verkiest u gemak in onderhoud? We nemen u mee in ons ruime gamma van kwalitatieve vloerbekleding die gaat van een gezellig thuisgevoel tot een professionele uitstraling. Bij de plaatsing ontvangt u steevast enkele tips voor een lange levensduur van ons maatwerk.

Doe een beroep op VM Pro Team voor volgende vloerbekleding:

  • Parket: parket plaatsen, parket laten schuren, parket behandelen, …
  • Laminaat: laminaat leggen, ruim assortiment laminaatvloeren, …
  • Linoleum: slijtvaste linoleum plaatsen, linoleum laten verwijderen, …
  • Vinyl: vinyl met akoestische onderlaag, LVT tegels, …
  • Slijtvaste vloerbekleding voor openbare gebouwen (rusthuizen, ziekenhuizen, …), 
  • Vocht- en vlekwerende vloeren: vloerbekleding badkamer, keukenvloer, vloer voor natte ruimtes zoals berging en toilet, …
  • Vaste tapijten, vloerbekleding op maat: vloerbekleding met bedrijfslogo of foto, …
  • Decoratieve vloerbekleding: moderne tapijten op maat, langharige tapijten, …

Vloerbekleding kopen? 

Welkom in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek waar u alle vloerstalen kan bekijken. Wij bespreken graag uw interieurproject en kiezen samen de vloerbekleding die past bij uw stijl en uw budget. Werkt u al samen met een interieurarchitect? Geen probleem. VM Pro Team is uw renovatie- en decoratiepartner die zorgt voor een piekfijne afwerking! 

Vloerbekleding laten plaatsen door een expert in Leuven, Brussel of Mechelen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x