VM Pro Team

BEHANGWERKEN

VM Pro Team plaatst behangpapier met een hoge afwerkingsgraad. Wij hebben 95 jaar ervaring in behangwerken voor particulieren en professionelen.

Behangwerken met een hoge afwerkingsgraad

Waarom kiezen voor behang? Behangen is een kwalitatieve en budgetvriendelijke manier om uw oude muren in een nieuw jasje te steken of de muren van uw nieuwbouw smaakvol af te werken. Met trendy behangpapier creëert u een kleurrijke accentmuur in huis of in uw zaak. De keuze is enorm: van fotobehang tot reliëfbehang, van vliesbehang tot veloursbehang.

VM Pro Team voert, vanuit Herent en Kraainem, al 95 jaar behangwerken uit in de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen. 

Onze ervaren behanger doet niets liever dan muren reinigen, glad maken en behangpapier plaatsen. Onze vakman heeft het in de vingers om naadloos te behangen en doet dit zowel voor particulieren als professionelen. Een vrolijke kinderkamer behangen of krasbestendige vinyl plaatsen voor een openbaar gebouw? Wij zorgen er graag voor!

Schakel VM Pro Team in voor volgende behangwerken:

  • Behangpapier met print: junglebehang, fotobehang, behang op maat, behang met landschapsfoto, …
  • Overschilderbaar behang: glasweefselbehang, vliesbehang, …
  • Behang met structuur: reliëfbehang, veloursbehang, behang in fluweel, …
  • Vinylbehang: schuimvinylbehang, vinylbehang met houtlook, stevig behangpapier, …
  • High-end behangmerken: Tasso, Arte, Khroma, Elitis, Hookedonwaals, Eijffinger, Zimmer +Rohde, Rasch, …

Behangpapier inspiratie nodig?

Spring binnen in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek en blader rustig door onze behangboeken. Wij helpen graag om je behang te kiezen in combinatie met de juiste verf.

Heeft u zelf al behangpapier gekozen of werkt u samen met een interieurarchitect? Geen probleem! VM Pro Team komt uw behangpapier plaatsen met een professionele touch! 

Een ervaren behanger regio Leuven of Brussel gezocht?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x