VM Pro Team

INTERIEURAFWERKING

VM Pro Team begeleidt uw renovatieproject van A tot Z. We werken uw woning, zaak of kantoorruimte af met een zorgvuldig gekozen interieurinrichting.

Mooie interieurafwerking

Een nieuwbouw- of renovatieproject op de agenda? VM Pro Team schuift graag mee aan de tafel om u van start tot stop te ondersteunen. We spreken af in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek waar onze interieurspecialist u vlotjes door alle stalen en stijlen gidst. We stellen een interieurplan op volgens uw budget en realiseren een interieurafwerking volgens uw stijl. Wij coördineren, zodat u zonder zorgen kan genieten!

Als overkoepelend aannemer stemmen we iedere fase haarfijn op elkaar af. Van de vloerbekleding en schilderwerken, tot de raamdecoratie en verlichting. VM Pro Team is uw partner!

Doe een beroep op VM Pro Team voor volgende interieurafwerking:

  • Schilderwerken, behangwerken, vloerbekleding, gyprocwerken, …
  • Raamdecoratie: klassieke gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, verduisterende gordijnen, …
  • Kleurenanalyse interieur: kleurenpallet interieur bepalen, verfkleuren vergelijken, kleuradvies, …
  • Interieurdecoratie en accessoires: verlichting, kussens, plaids, vazen, kunstwerken, geuren, …

Totaalinrichting met hoge afwerkingsgraad

Dankzij onze ervaring en ons netwerk zijn we graag een totaalaannemer voor onze klanten. Van de voorbereidende werken tot en met de inrichting, gidsen we woningen, bedrijven en projecten naar de vakkundige eindmeet. Wij zorgen voor het interieurplan, de bestellingen, de coördinatie van de werken en een piekfijne plaatsing.

Woning, bedrijf of project laten inrichten door interieurarchitect? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x