VM Pro Team

Over ons

Welkom bij VM Pro Team! 

Een familiebedrijf pur sang waar onze klanten al meer dan 95 jaar kunnen rekenen op oerdegelijke waarden: kwaliteit, stiptheid, vriendelijkheid en een correcte allround service. Schilderen, behangen, vloeren, gyproc- en interieurwerken? Wij rollen onze mouwen al op voor uw project!

Derde en vierde generatie vakmannen aan zet

Vandaag staan de derde en de vierde generatie aan het hoofd van afwerkingsbedrijf VM Pro Team dat (over)grootvader Van Meerbeeck oprichtte in de vroege oorlogsjaren. Van een schilderswinkel onder de kerktoren in Veltem is VM Pro Team uitgegroeid tot een bedreven team van 10 vakmannen. Onze schilders, behangers, pleisterwerkers en vloerders werken met veel precisie voor particuliere en professionele klanten (bedrijven, besturen, scholen, handelszaken, syndicus). Met een filiaal in Kraainem bedienen we ook een ruime klantenportefeuille in en rond Brussel. 

“Tussen het schuurpapier, de verfpotten en de ladders ontdekte ik dat mijn vakantiejob in het afwerkingsbedrijf van mijn vader geen verplichting was, maar een passie. Weloverwogen ben ik in de zaak gestapt. Met veel fierheid zet ik ons familiebedrijf verder op de kaart.”

- Steve Van Meerbeeck

Meedenkende partner voor totaalprojecten

Eén zolderkamer renoveren of een openbaar gebouw van kop tot teen schilderen? Ongeacht de grootte van uw project, engageert VM Pro Team zich altijd 100 %. We luisteren aandachtig naar uw verwachtingen en zetten alles op alles om deze in te lossen volgens de afgesproken timing en het budget. Heeft u al een interieurplan of zelf een moodboard samengesteld? Dan zorgen wij voor een piekfijne uitvoering. Graag toch professioneel interieuradvies? Maak een afspraak met onze interieurdesigner Jennifer in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek.

“Het is fantastisch om te zien dat mijn zoon Steve het familiebedrijf voortzet met veel respect voor het vak maar met een open blik naar de toekomst. Bovendien is er nu ook plaats voor mijn dochter Jennifer die de leading lady is van Blitz Interiordesign. Als interieurvormgever geeft zij onze projecten letterlijk en figuurlijk meer kleur en stijl.

– Yvan Van Meerbeeck

Samenwerken met een deskundig afwerkingsbedrijf?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x