VM Pro Team

SCHILDERWERKEN

Zoekt u een vakman om uw woning of bedrijf te schilderen? Wij geven uitvoerig kleuradvies, zorgen voor een grondige voorbereiding en schilderen met veel precisie.

Schilderwerken met oog voor detail

Een schilder gezocht om uw zaak, bedrijf, praktijkruimte, woning, keuken of zolderkamer te schilderen? VM Pro Team adviseert particulieren en professionelen uitvoerig over alle mogelijke schildertechnieken en kleuren. Wij hebben ervaring met verfwerken van 50 tot 50.000 m² en geven schildersadvies op maat. 

Met een kernteam van ervaren schilders schakelt VM Pro Team flexibel voor grote en kleine schilderprojecten in de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen.

Een nieuwbouw schilderen of een renovatieproject op de planning? Schilderwerken voor bedrijven, horecazaken of openbare gebouwen? Een ziekenhuis schilderen met antibacteriële verf? Wij rollen onze mouwen al op! Om u een kwalitatief eindresultaat te garanderen, hechten wij veel belang aan een goede voorbereiding en een piekfijne afwerking. 

Contacteer VM Pro Team voor volgende schilderwerken:

  • Binnenschilderwerk: slaapkamer schilderen, plafonds schilderen, deuren en raamkozijnen verven, accentmuur schilderen, trappen, keukenkastjes schilderen, …  
  • Buitenschilderwerken: ramen en deuren schilderen, houtwerk herstellen en schilderen, gevel schilderen, …
  • Schilderen van natte ruimtes: schimmelwerende verf, badkamer verven, vochtwerende verf, berging of garage schilderen, …
  • Industriële schilderwerken: schilderen, coaten en stralen
  • Moderne schildertechnieken: magneetverf, krijtverf, …
  • Decoratieve schildertechnieken: Mortex, Aqua Sensa, Stucco Puro, …
  • Verfijnde schildertechnieken: sierlijsten en rozetten, sierlijsten laten schilderen, …

Kleuradvies verf nodig?

Voor kleuradvies kan u zich laten adviseren door onze eigen kleuradviseur in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek. Heeft u zelf een moodboard opgesteld of wenst u met een eigen interieurarchitect te werken? Geen probleem! VM Pro Team heeft de ervaring om samen te werken met professionele interieurpartners in heel België. 

Zoekt u een vakman voor binnenschilderwerken of buitenschilderwerken?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x