VM Pro Team

GYPROCWERKEN

Expert in gyprocwerken nodig voor uw zolderafwerking of bureau-indeling? Wij leveren iedere gyprocwand loodrecht, proper en schilderklaar op.

Kwalitatieve gyprocwerken

Plafond verlagen of scheidingswand plaatsen? Geluid of koude weren met isolerende gipsplaten? Een dressing of badkamer indelen? Gyproc is hiervoor het ideale materiaal. Op basis van uw noden en ruimte, adviseren we een gepaste oplossing. VM Pro Team is gespecialiseerd in de snelle en vakkundige uitvoering van grote en kleine gyprocwerken. Wij leveren iedere gyprocconstructie stofvrij en schilderklaar op.

VM Pro Team is als erkend aannemer in het bezit van een certificaat bekwaamheid binnenisolatie. Hierdoor kan u voor uw gyprocwerken een isolatiepremie aanvragen.

U mag VM Pro Team bellen voor volgende gyprocwerken:

  • Gyproc platen plaatsen: muren, voorzetwanden, scheidingswanden, zolder, …
  • Vals plafond plaatsen: gyproc met isolatie, gyproc schuin dak, …
  • Gipsplaten plaatsen en naadloos afwerken met verf of behang
  • Gyproc scheurvrij maken: plamuren, schuren, afwerken
  • Bezettingswerken na renovatie

Gyproc plaatsen en afwerken 

Zoekt u een renovatiespecialist om uw gyproc te plaatsen en meteen netjes te schilderen of te behangen? VM Pro Team heeft de ervaren vakmannen in huis! Wij coördineren de werken zodat u een maximaal resultaat heeft met een minimale overlast. Bovendien kan u voor verfadvies of behang terecht in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek. 

Gyproc plaatser gezocht? Gevonden! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x