VM Pro Team

Wie zijn we

VM Pro Team bvba is ontstaan uit de firma Van Meerbeeck bvba, een familiebedrijf dat reeds 4 generaties meegaat. Telkens werd het van vader op zoon doorgegeven en is het uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bedrijf met opgeleide vakmensen. Het bedrijf heeft een knowhow van meer dan 80 jaar en is steeds mee met de modernste technieken.

Door een meer bredere aanpak van activiteiten is de firma VM Pro Team ontstaan met als zaakvoerder, de jongste van de familie, Steve Van Meerbeeck. Samen met zijn team van professionele vakmensen staan zij garant voor jaren ervaring.

De core business is het uitvoeren van schilder- , wand-, pleister-, en vloerbekledingswerken. Daarnaast plaatsen ze ook valse plafond en wanden. Ze komen steeds ter plaatse om de ruimtes te bespreken en op te meten. Ook staan zij jou telkens bij voor eventuele adviezen over materialen, kleuren, producten en meer.

Bij Blitz Interior Design te Sterrebeek geeft Jennifer Van Meerbeeck, de zus van Steve, jou graag advies bij het aankleden van de gewenste ruimtes. Stalen bekijken van vloerbekleding, behangpapier, speciale technieken,…? Neem een kijkje in hun showroom van maandag tot en met zaterdag met uitzondering van dinsdag.

Kortom VM Pro Team is jouw partner in Painting, Decoration & Renovation.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x