VM Pro Team

SCHILDER LEUVEN

Schilder Leuven met oog voor detail

Een schilder in Leuven nodig om uw zaak, bedrijf, praktijkruimte, woning, keuken of zolderkamer te schilderen? VM Pro Team adviseert particulieren en professionelen uitvoerig over alle mogelijke schildertechnieken en kleuren. Wij hebben ervaring met verfwerken van 50 tot 50.000 m² en geven schildersadvies op maat. 

Met een kernteam van ervaren schilders schakelt VM Pro Team flexibel voor grote en kleine schilderprojecten in de regio Leuven, Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen.

Een nieuwbouw schilderen of een renovatieproject op de planning? Schilderwerken voor bedrijven, horecazaken of openbare gebouwen? Een ziekenhuis schilderen met antibacteriële verf? Wij rollen onze mouwen al op! Om u een kwalitatief eindresultaat te garanderen, hechten wij veel belang aan een goede voorbereiding en een piekfijne afwerking. 

Schilder Leuven gezocht? Contacteer VM Pro Team voor volgende schilderwerken:

  • Binnenschilderwerk: slaapkamer schilderen, plafonds schilderen, deuren en raamkozijnen verven, accentmuur schilderen, trappen, keukenkastjes schilderen, …  
  • Buitenschilderwerken: ramen en deuren schilderen, houtwerk herstellen en schilderen, gevel schilderen, …
  • Schilderen van natte ruimtes: schimmelwerende verf, badkamer verven, vochtwerende verf, berging of garage schilderen, …
  • Industriële schilderwerken: schilderen, coaten en stralen
  • Moderne schildertechnieken: magneetverf, krijtverf, …
  • Decoratieve schildertechnieken: Mortex, Aqua Sensa, Stucco Puro, …
  • Verfijnde schildertechnieken: sierlijsten en rozetten, sierlijsten laten schilderen, …

Kleuradvies verf nodig?

Voor kleuradvies kan u zich laten adviseren door onze eigen kleuradviseur in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek. Heeft u zelf een moodboard opgesteld of wenst u met een eigen interieurarchitect te werken? Geen probleem! VM Pro Team heeft de ervaring om samen te werken met professionele interieurpartners in heel België. 

Zoekt u een vakman voor binnenschilderwerken of buitenschilderwerken?

Hoe werken wij?

KIJKENPLANNENUITVOERENDECOREREN

We bezoeken uw woning, bedrijf of project en laten u kennismaken met onze expertises en technieken. U ontvangt een transparante offerte.

Groen licht voor de offerte? Dan stellen we een gedetailleerde projectplanning op die we met u delen en respecteren. Op VM Pro Team kunt u rekenen.

Muren bijwerken en afplakken: een goede voorbereiding is het halve werk. Onze vakmannen zorgen voor een hoogstaande kwalitatieve afwerking.

Behang kiezen, kleuradvies, verlichting, tapijten en raamdecoratie op maat? Onze eigen interieurvormgever zorgt voor een mooi interieurontwerp.


Waarvoor mag u ons ook bellen?

BEHANGWERKEN

VM Pro Team plaatst behangpapier met een hoge afwerkingsgraad. Wij hebben 95 jaar ervaring in behangwerken voor particulieren en professionelen.

VLOERBEKLEDING

VM Pro Team denkt met u mee en plaatst verschillende soorten vloerbekleding van parket en laminaat tot vast tapijt en trendy linoleum. Onze onderhoudstips zijn gratis.

GYPROCWERKEN

Expert in gyprocwerken nodig voor uw zolderafwerking of bureau-indeling? Wij leveren iedere gyprocwand loodrecht, proper en schilderklaar op.

INTERIEURAFWERKING

VM Pro Team begeleidt uw renovatieproject van A tot Z. We werken uw woning, zaak of kantoorruimte af met een zorgvuldig gekozen interieurinrichting. 

Derde en vierde generatie vakmannen aan zet

Vandaag staan de derde en de vierde generatie aan het hoofd van afwerkingsbedrijf VM Pro Team dat (over)grootvader Van Meerbeeck oprichtte in de vroege oorlogsjaren. Van een schilderswinkel onder de kerktoren in Veltem is VM Pro Team uitgegroeid tot een bedreven team van 10 vakmannen. Onze schilders, behangers, pleisterwerkers en vloerders werken met veel precisie voor particuliere en professionele klanten (bedrijven, besturen, scholen, handelszaken, syndicus). Met een filiaal in Kraainem bedienen we ook een ruime klantenportefeuille in en rond Brussel. 

“Tussen het schuurpapier, de verfpotten en de ladders ontdekte ik dat mijn vakantiejob in het afwerkingsbedrijf van mijn vader geen verplichting was, maar een passie. Weloverwogen ben ik in de zaak gestapt. Met veel fierheid zet ik ons familiebedrijf verder op de kaart.”

- Steve Van Meerbeeck

Meedenkende partner voor totaalprojecten

Eén zolderkamer renoveren of een openbaar gebouw van kop tot teen schilderen? Ongeacht de grootte van uw project, engageert VM Pro Team zich altijd 100 %. We luisteren aandachtig naar uw verwachtingen en zetten alles op alles om deze in te lossen volgens de afgesproken timing en het budget. Heeft u al een interieurplan of zelf een moodboard samengesteld? Dan zorgen wij voor een piekfijne uitvoering. Graag toch professioneel interieuradvies? Maak een afspraak met onze interieurdesigner Jennifer in onze showroom Blitz Interiordesign in Sterrebeek.

“Het is fantastisch om te zien dat mijn zoon Steve het familiebedrijf voortzet met veel respect voor het vak maar met een open blik naar de toekomst. Bovendien is er nu ook plaats voor mijn dochter Jennifer die de leading lady is van Blitz Interiordesign. Als interieurvormgever geeft zij onze projecten letterlijk en figuurlijk meer kleur en stijl.

– Yvan Van Meerbeeck

Samenwerken met een deskundig afwerkingsbedrijf?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x